1 - 8 of 8  ::  JOIN  ::   ::  Info  ::  Next Ring  
Drenthe - Drenthe is een provincie van Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg gezien grenst het in het noorde

  Login   SignupDrenthe

Listed in:
Home > Regional > Countries > Netherlands
Manager: a00003

Drenthe is een provincie van Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg gezien grenst het in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten aan Duitsland, in het zuiden aan de provincie Overijssel en in het westen aan de provincie Friesland. De hoofdstad is Assen. De Drenthe webring is er voor websites in, voor of door Drenthe(n). De ring is dus alleen geografisch gebonden. Heb je een website over Drenthe. Meld je dan aan en plak de code in de pagina die je hebt aangemeld. Vervolgens krijg je van mij groen licht om opgenomen te worden in deze drentse webring.

 

Sponsored Links   Drenthe heeft bossen veen en pittoreske dorpen Preview Go
Drenthe kent de intimiteit van bossen en mooie dorpjes. Ook de panorama's over het turfgebied met mooie akkers vallen daarbij op. Drenthe ligt in nederland, dat is in het werelddeel europa.
   Links naar leuke sites. Nieuwe sites, Mooie sites ! Preview Go
Links naar leuke sites. Nieuwe sites, Mooie sites ! Links naar leuke en mooie sites die worden aanbevolen om te bezoeken. Mooie links en leuke sites vergelijken. Vergelijking van nieuwe sites.
   Genealogie Drenthe Preview Go
Genealogiesite m.b.t. Drenthe. Veel links naar Drentse familienamen op Internet en e-mail adressen. Tevens voor de genealoog andere relevante links waaronder verwijzingen naar historische pagina's.


   Local, classics coverband, Beilen en Westerbork Preview Go
Unofficial site van coverband Local, met: bio, foto's, optredens etc. De ideale band voor in de kroeg en op ieder feest!
   Paul's Homepage Preview Go
Stamreeksen van de Coelingh en Nijboer familie met hun roots in Ruinen, incl. de bewerkte trouwboeken van Ruinen, Ruinerwold en Meppel en het begraafregister van de abdij van Dikninge.
   Vakantiewoningen op de grens Drenthe en Overijssel Preview Go
Vakantiehuisjes te huur voor vakantie op de grens van Overijssel en Drenthe. Verhuur van het luxe vakantiehuisje op dit bungalowpark is per week, weekend, of midweek. De vakantiewoning is niet ver van Giethoorn en de Weerribben. Vakantiehuis is gezellig.
   Beamer nodig. Info voor het huren van een beamer Preview Go
Beamer nodig. Info voor het huren van een beamer voor 1 dag ! Een ander type beamer werkt niet met een LCD, maar met een DMD (Digital Micromirror Device), een chip waarop zich honderdduizenden microscopisch kleine spiegeltjes bevinden. Door deze spiegeltjes individueel te laten kantelen kan via reflectie van het lamplicht een beeld worden verkregen. De kleuren komen tot stand doordat het beeld wordt geprojecteerd via een kleu
   Gemeente Westerveld Preview Go
Prachtige gemeente in zuidwest Drenthe


Contact Us | Copyright © 2001-2019 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy